Preskočiť na hlavný obsah

Takto funguje digitálne účtovníctvo s Dataling: Pre klientov z celého Slovenska, nielen zo Žiliny

Hlavná účtovníčka Dataling Veronika Kaisová.
Hlavná účtovníčka Dataling Veronika Kaisová.

Účtovníctvo dostupné pre všetkých

Hoci máme sídlo v Žiline, účtovníctvo Dataling ponúka svoje služby podnikateľom po celom Slovensku. V spoločnosti Dataling s.r.o. veríme, že kvalitné účtovníctvo by malo byť prístupné každému podnikateľovi na Slovensku, bez ohľadu na to, kde sa nachádza. Naša schopnosť poskytovať služby na mieru a digitálne nás robí dostupnými a flexibilnými pre klientov z celého Slovenska.

Komplexné účtovnícke služby

Náš tím skúsených odborníkov je pripravený zabezpečiť komplexné služby vrátane jednoduchého a podvojného, zakladanie obchodných spoločností, spracovania miezd, personálnej administratívy a kvalitného právneho poradenstva.

Zastrešujeme komplexné účtovné oddelenie pre firmy - Outsourcing týchto úloh je podľa nás kľúčom k efektívnosti, úspore nákladov a eliminácii potreby vlastných účtovníkov a drahého softvéru. S nami sa nemusíte starať o technické a legislatívne detaily, pretože my sa postaráme o všetko za vás.

Záväzok k excelentnosti

Ako hrdí členovia Združenia účtovníkov Slovenska neustále investujeme do rozvoja našich vedomostí a zručností. Táto filozofia nám umožňuje budovať dlhodobé vzťahy založené na dôvere a spokojnosti našich klientov. Naša odbornosť a záväzok k excelentnosti zabezpečujú, že vaše účtovníctvo bude v tých najlepších rukách.

Držiteľky prestížneho certifikátu "Účtovník Expert" od Centra účtovníkov Slovenska.
Držiteľky prestížneho certifikátu "Účtovník Expert" od Centra účtovníkov Slovenska.

Spoľahlivosť a flexibilita na prvom mieste

Naša spoľahlivosť a flexibilita sú to, čo nás odlišuje. Máme klientov medzi živnostníkmi, malými a strednými firmami, ale aj veľkými spoločnosťami. Naše moderné účtovníctvo je prispôsobené potrebám každého klienta, či už ide o jednoduché účtovnícke služby alebo komplexné finančné poradenstvo.

Digitálne riešenia pre váš biznis

V Dataling s.r.o. využívame moderné technológie, aby sme vám ponúkli tie najlepšie služby. Máme vlastné cloud úložisko, ktoré umožňuje bezpečné a jednoduché zdieľanie dokumentov. Klienti využívajú aj naše digitálne cloudové služby, prenájom virtuálnych serverov či mailové služby.

Naša mzdová kalkulačka je skvelým nástrojom pre každého podnikateľa, ktorý chce mať prehľad o svojich nákladoch na zamestnancov. Okrem toho pravidelne pridávame obsah na blogu s tipmi a radami pre biznis a podnikateľov, čím sa snažíme poskytovať pridanú hodnotu pre našich klientov.

Vaši partneri na ceste k úspechu

V Dataling s.r.o. sme viac než len vaša účtovnícka firma. Sme vaši partneri na ceste k podnikateľskému úspechu. S nami máte istotu, že vaše účtovníctvo je v spoľahlivých rukách, umožňujúc vám sústrediť sa na to, čo robíte najlepšie - rozvíjanie vášho podniku.

Náš šéf Michal Kais často hovorí: „S účtovníctvom je to tak, klienti nás potrebujú, zákon im to určuje. Účtovník je pre klienta nutné zlo - nikto ho nechce, ale každý ho potrebuje.“ A práve preto sme tu pre vás. Nech už ste kdekoľvek na Slovensku, sme tu pre vás. Naša schopnosť poskytovať digitálne a na mieru šité účtovnícke služby nás robí ideálnym partnerom pre každého podnikateľa. Spoľahnite sa na nás a zamerajte sa na rast vášho podnikania, my sa postaráme o zvyšok.

Účtovnícky tím Dataling.
Účtovnícky tím Dataling.

Mgr. Zuzana Žigová

PR manažérka

Súčasťou nášho tímu je od novembra 2023. Má na starosti obsahový a digitálny marketing. Vytvára články, videá a príspevky, ktoré posúvajú našu značku vpred. Pred príchodom do Dataling pracovala ako videoredaktorka denníka SME a online redaktorka spravodajstva TV Markíza. Vo voľnom čase rada cestuje po Slovensku a objavuje nové miesta.

Vyhľadávanie