Preskočiť na hlavný obsah

Úspešný Deň detí na vodnom diele v Žiline s podporou Dataling: Hlavnou atrakciou bola plavba loďou

Hlavnou atrakciou bola plavba loďou.
Hlavnou atrakciou bola plavba loďou.

Sobota 8. júna bola pre mnohé rodiny výnimočným dňom. Na vodnom diele Žilina sa konal už piaty ročník Dňa detí. Krásne slnečné počasie prilákalo snáď aj rekordný počet účastníkov.

Aj tento rok akciu organizovala radnica mesta Žilina. Naša firma, Dataling, ako hrdý partner tohto podujatia, sa zapojila do organizácie a prispela k úspešnému priebehu dňa.

Dataling ako partner podujatia.
Dataling ako partner podujatia.

V spolupráci s klubom SC Sailor sme pripravili pre deti rozmanité atrakcie. Neoddeliteľnou súčasťou zábavy bola jazda na lodi po vodnom diele, čo bolo nepochybne hlavnou atrakciou pre všetky vekové kategórie. Návštevníci si mohli vyskúšať aj jazdu na motorových člnoch a plachetniciach.

Nechýbali ani motorové člny.
Nechýbali ani motorové člny.

Okrem vodných radovánok sa deti mohli vyšantiť na skákacom hrade, a nemenej populárne boli aj stánky s cukrovou vatou, zmrzlinou a cukríkmi, ktoré dodali energiu pre celodenné hrátky.

Dataling, ako dlhoročný podporovateľ komunitných aktivít, je hrdý na to, že môže byť súčasťou takýchto podujatí, ktoré prinášajú radosť. Tešíme sa na ďalšie ročníky.

Stánky s občerstvením a balónmi.
Stánky s občerstvením a balónmi.

Prečítajte si ďalšie články na našom webe a sledujete nás aj na sociálnych sieťach.

Mgr. Zuzana Žigová

PR manažérka

Súčasťou nášho tímu je od novembra 2023. Má na starosti obsahový a digitálny marketing. Vytvára články, videá a príspevky, ktoré posúvajú našu značku vpred. Pred príchodom do Dataling pracovala ako videoredaktorka denníka SME a online redaktorka spravodajstva TV Markíza. Vo voľnom čase rada cestuje po Slovensku a objavuje nové miesta.

Vyhľadávanie